Moro! Tässä on kesä ja syksy nyt vierähtäneet ohi. Katselin hieman kesällä ottamia kuviani ja päätin niitä alkaa taas editoimaan ja tuomaan tänne näytille. Talvella olisi ajatus sitten kuvata enemmänkin ja käydä hieman valokuvaamassa videoissakin. Saa nähdä löytyykö talvella sitä Kainuun taikaa, mutta sen voin sanoa että kesällä sitä todellakin löytyi! Päätösjakso (moniosainen) on tulossa Youtubeen loppuvuodesta, jossa päättelen kalastuskauden ja koitan etsiä sellaisia viimeisiä hienoja fiiliksiä.

Tässäpä olisi muutamat kuvat linnuista. Ehdottomasti tuo palokärki oli mukava kaveri nähdä. Se suojeli poikasiaan, jotka kurkkivat välillä kolosta ja huusivat lisää ruokaa. Kesäiltoina oli mukava kuunnella palokärjen nakutusta. Keskimmäisessä kuvassa mielestäni rantasipi, joka myös sai poikaset mökkimme pihapiiriin. Siellä sitten juoksenteli pieniä pitkä jalkaisia palleroita. Valitettavasti en kuvaa niistä saanut, mutta ehkä ensivuonna! Joutsenia oli myös paljon koko kesänajan. Tässä kuvassa joutsenet ajoivat toisen pariskunnan pois pellolta ja asettuivat itse sinne syömään. En ole varma onko kuva jo julkaistu joskus, mutta tässä se sitten vielä uudestaan.

Koitan saada lisää kuvia lähiaikoina editoitua ja ladattua tänne. Saadaan tämäkin blogi vielä henkiin! Videokuvaamisen kanssa valokuvaaminen on vain jäänyt vähän vähemmälle. Koitan ensivuonna sitten myös valokuvata reissuilla, koska useasti niissä näkee kaikenlaista jännää. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, kun joskus käytte kävelyllä että otatte kameran mukaan ja kuvailette kaikkea mielenkiintoista luonnosta. Huomaatte nopeasti, että alatte nähdä siellä paljon enemmän kuin mitä olette ennen nähneet! :)

Palok%C3%A4rki.jpg

Lintu%20laituri.jpg

Joutsenet%20tappelee.jpg